Menü
Menü

Fornøyelsesparker i Lüneburger Heide

 

Heide Park Resort

 
Heidepark Soltau
Heidepark Soltau

Nord-Tysklands største fornøyelsespark og kortreist eventyr
Med mer enn 40 attraksjoner og show, tilbyr Heide Park Resort eksepsjonelle opplevelser for enhver smak. Enten familie med barn eller actionfan: avhengig av alder og interesse, velger hver gjest sin individuelle opplevelse.

www.heide-park.de
 
 

Serengeti Park Hodenhagen

 
Serengeti Park Hodenhagen
Serengeti Park Hodenhagen
Serengeti-parken i Hodenhagen er Europas største safaripark. På 220 hektar vil du møte 1500 ville og eksotiske dyr, noen ganger på nært hold og oppleve mye moro i mer enn 40 turer og show.
Serengeti-parken er et stykke Afrika midt i Lüneburg-heia. Med bilen eller på Serengeti-bussen med safariguide drar du på en 10 kilometer lang reise gjennom forskjellige landskapsområder.
www.serengeti-park.de
 
 

World Bird Park Walsrode

 
World Bird Park Walsrode
World Bird Park Walsrode
et eventyr som inspirerer!

Opplev fugler fra hele verden på nært hold. Dykk ned i et praktfullt blomsterparadis. Nyt spennende show og attraksjoner.
Slapp av i naturen.

www.weltvogelpark.de

 
 

Wildpark Schwarze Berge

 
Wildpark Schwarze Berge
Wildpark Schwarze Berge

Der er de, like bak inngangen, med magen, bustende rygger og sammenkrøllede neser. De potte-svine grisene er velkomstkomiteen til Wildpark Schwarze Berge, som liker å bli matet og kjærtegnet og begeistrer alle besøkende med sine avkom. Men det er ikke alt som dyrelivsparken i Harburg-fjellene har å tilby. I den 50 hektar store idylliske parken kan hundre arter av dyr med rundt tusen dyr oppdages.
wildpark-schwarze-berge.de

 
 

Wildlife Park Lüneburger Heide

 
Museumsgård Wennerstorf
Museumsgård Wennerstorf
Fokuset er selvfølgelig på dyrene: majestetiske tigre, søte griser, eksotiske ugler, livlige oter, ulver, små geiter og mange andre dyr venter på nysgjerrige besøkende. Den store opplevelsesleken, en Treckerbahn og mange klatreutstyr langs stiene ønsker å bli spilt inn.
www.wild-park.de
 
 

Miniature Wonderland

 
Miniature Wonderland
Miniature Wonderland
Miniatur Wunderland er verdens største modelljernbaneanlegg og Hamburgs turistattraksjon. Allerede mer enn 18 millioner besøkende fra hele verden har sett en miniatyrverden av superlativer i Hamburgs Speicherstadt. På 1499 kvadratmeter er et unikt miniatyrmesterverk blitt til i løpet av cirka 923 000 arbeidstimer og det fortsetter å vokse. I tillegg til sofistikert teknologi, imponerer den fremfor alt med sin mengde detaljer.
www.miniatur-wunderland.de
 
 

Friluftsmuseet på Kiekeberg

 
Friluftsmuseet på Kiekeberg
Friluftsmuseet på Kiekeberg
Friluftsmuseet på Kiekeberg ligger i Black Mountains sør for Hamburg i den idylliske rosehagen. Mer enn 40 historiske bygninger og hager på et 12 hektar stort uteområde forteller om kulturen og livsstilen i Winsener Marsch og den nordlige Lüneburg Heath. Det er lett tilgjengelig via motorveiene A7 og A 261, bare fem minutter fra avkjørselen HH-Marmstorf.
www.kiekeberg-museum.de
 
 

Mountain & Valley Adventure Resort

 
Mountain & Valley Adventure Resort
Mountain & Valley Adventure Resort
I Bispingen i den nordlige heia rundt den legendariske Snow Dome åpner det nye "Mountain & Valley Adventure Resort" med mange nye attraksjoner. For en sprø ide: ski, snowboard, snøscooter og aking midt i Lüneburgheiten - 365 dager i året. Det som startet med Snow Dome i 2006, vil bli en gigantisk ny eventyrlystne verden for hele familien fra 20. juli 2019.
www.abenteuer-resort.de
 
 

Filmdyrparken Eschede

 
Filmdyrparken Eschede
Filmdyrparken Eschede
Eschede Film Animal Park er en unik dyrepark med hovedmål å presentere besøkende med spesielle dyreopplevelser. Her læres dyrehagens oppgaver - utdanning og forskning, natur, bevaring og rekreasjon på en hyggelig og kjærlig måte. Gjesten kommer mye nærmere dyrene enn i noen annen dyrehage.
www.filmtierpark.de
 
 
Alle Bewertungen über Hotel Landhaus Eden lesen
Kurzurlaub.de
Google Bewertungen
lur_banner_100x80_18
 
Hotline: +49 (0) 5191 938460