Menü
Menü

Soltau & omgivelser

 

Soltau by

 
Soltau
Soltau
Byen Soltau i Lüneburger Heide ligger i den såkalte Elbe-Weser-trekanten, midt i de urbane sentrene i Hamburg, Bremen og Hannover. Med rundt 22 000 innbyggere er Soltau den nest største byen i Heidekreis og det statlige godkjente kurstedet med saltlake kraftverk.
www.soltau-touristik.de
 
 

Celle En by mellom tradisjon og modernitet

 
Celle
Celle
Celle er en by full av spennende kontraster. Det er her du enkelt kombinerer tradisjon og modernitet. Rundt 40 kilometer fra Hannover er Celle den pittoreske sørlige inngangsporten til Lüneburg Heath og var derfor ikke uten grunn blant de mest verdifulle stedene i Tyskland blant 80 000 innbyggere.
www.celle-tourismus.de
 
 

Det sprø huset

 
Det sprø huset
Det sprø huset
i Bispingen snur alt opp ned! Et komplett familiehus er rotert 180 grader, alt av møbler. Stoler, bord, toaletter, lamper og skap henger opp ned fra "taket". Den besøkende har muligheten til å glede seg over denne fantastiske opplevelsen i mer enn 120 m² og to etasjer (10 rom).
www.dasverruecktehaus-bispingen.de
 
 

Designer Outlet Soltau

 
Designer Outlet Soltau
Designer Outlet Soltau
Shoppingopplevelse i Lüneburger Heide
Designer Outlet Soltau er en unik shoppingby på 13 500 m² med høydepunkter som bindingsverkshus med halmtak - Heide hytte - som gir Designer Outlet Soltau sin veldig personlige sjarm og inviterer deg til å handle og somle.
www.designeroutletsoltau.com
 
 

East Prussian State Museum

 
East Prussian State Museum
East Prussian State Museum
Utforsk rav i det interne laboratoriet, kikk fra høysetet inn i de enorme skogene i det tidligere Øst-Preussen, følg stien fra Prussias oppgang til grunnleggelsen av imperiet, lær mer om skjebnen til eksilene etter andre verdenskrig, oppdag den hanseatiden, se på den viktig kunst av Lovis Corinth og Käthe Kollwitz og bli kjent med de berømte Trakehner-hestene.
www.ostpreussisches-landesmuseum.de
 
 

Lysfabrikken Heath-wax

 
Lysfabrikken Heath-wax
Lysfabrikken Heath-wax
Siden uminnelige tider har stearinlys en spesiell betydning for mennesker. De tjener ikke bare som en kilde til lys, men skaper også en harmonisk atmosfære. I våre dekorative stearinlys er fabrikklys skåret i henhold til gamle tradisjonelle kunsthåndverk.
www.zierkerze.de
 
 
Alle Bewertungen über Hotel Landhaus Eden lesen
Kurzurlaub.de
Google Bewertungen
lur_banner_100x80_18
 
Hotline: +49 (0) 5191 938460